Силен двуцифрен ръст от 11,6% и  печалба, надминаваща застрахователния пазар

...
Силен двуцифрен ръст от 11,6% и  печалба, надминаваща застрахователния пазар
Коментари Харесай

UNIQA SEE е най-бързо развиващият се регион в UNIQA Group

Силен двуцифрен растеж от 11,6% и  печалба, надминаваща застрахователния пазар регистрира групата от страни, които образуват UNIQA SEE района (Босна и Херцеговина, Сърбия, Черна гора, България и Хърватия). Това стана ясно по време на среща в София на лидерския екип на UNIQA SEE с Андреас Брандщетер, основен изпълнителен шеф на UNIQA Group, на която бяха разисквани  стратегическите цели на UNIQA в петте страни от район Югоизточна Европа. От началото на март тази година UNIQA стартира бизнес промяна, за да укрепи позицията си на пазарите в района и да бъде измежду водещите 3 интернационалните застрахователни групи в Югоизточна Еврона, като дава застрахователни решения и услуги с най-високо качество за своите клиенти и сътрудници.

„ За мен е огромно наслаждение да бъда на посещаване в района на Югоизточна Европа  именно тук, в София. UNIQA Group е мощно ангажирана с наличието си във всяка от петте страни в района и сме уверени, че районът ще продължи да има значим принос за растежа на UNIQA Group. Растем дружно и се учим един от различен. Ще продължим да действаме като мощен и единен екип за развиването на района на Югоизточна Европа и на цялата ни UNIQA общественост “, сподели Андреас Брандщетер. Регионът на Югоизточна Европа е третата по величина група компании в UNIQA Group с годишна брутна записана награда от над 260 милиона евро, с почти 1700 чиновници, обслужващи близо 2 милиона клиенти.

„ За нас е голяма чест да посрещнем господин Брандщетер, тук в София, в годината, в която UNIQA България, чества своята 30-та годишнина. Благодарение на ежедневните старания и отдаденост на целия екип през годините, UNIQA България през днешния ден дава на своите клиенти отлични артикули, богат набор от модерни цифрови услуги с опция за самообслужване и новаторски решения в това число телемедицина посредством приложението MedUNIQA. През настоящата 2022 година UNIQA България регистрира мощен двуцифрен растеж в продажбите и е измежду водещите компании в България, продължавайки да получава доверието на от ден на ден клиенти във всички съществени линии бизнес – автомобилно, имуществено, здравно и животозастраховане.

Като част от SEE района UNIQA България ще продължи сполучливото си развиване като приближен и желан осигурител за всички свои клиенти и сътрудници. “, сподели Борис Паличев, ръководител на Надзорния съвет на UNIQA България и общоприет управител на SEE района.

 На фотографията от ляво надясно: Адел Бахтанович, президент на SEE района, Андреас Брандщетер, основен изпълнителен шеф на UNIQA Group и Борис Паличев, ръководител на Надзорния съвет на UNIQA България и общоприет управител на SEE района.

UNIQA работи в посока да се нарежда като благонадежден сътрудник за физически лица, корпоративни и банкови клиенти в Югоизточна Европа. Компанията ще влага в новаторски технологии и в най-хубавите гении в своята разнообразна общественост от чиновници, с цел да създаде съвременни решения, които да отговорят на условията на клиентите.

Регионът на Югоизточна Европа е третият по величина в UNIQA International, която оперира в 18 страни. Сътрудничеството сред петте страни, почнало през март тази година, се реализира в сходство със тактиката за напредък и по-нататъшно развиване на компанията, в която е подложен специфичен акцент върху страните от Югоизточна Европа (SEE). UNIQA влага в района, с цел да даде на клиентите по-добри и по-качествени услуги със мощен фокус върху дигитализацията и устойчивото развиване.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР